Asculta Live!
Un proiect realizat de

Green Revolution
Concursuri
<< Inapoi la concursuri

Scoala Eco Green Bee 2013

In 2013 proiectul Green Bee se va adresa atat copiilor, cat si institutiilor de invatamant in care acestia studiaza, prin intermediul unei competitii in urma careia va fi desemnata „Scoala Eco Green Bee".

Scolile care doresc sa intre in concurs, sunt asteptate sa se inscrie in perioda 18 martie 2013 - 31 martie 2013.

Competitia se desfasoara in Bucuresti si judetul Ilfov in perioada 1 aprilie 2013 - 24 mai 2013 si are trei mari probe :

- Masurile administrative luate de institutia de invatamant in scopul protejarii mediului

- Programele educationale desfasurate in scoala si participarea elevilor in cadrul atelierelor creative organizate in cadrul proiectului Green Bee

- Participarea la programe de voluntariat si competitii pe teme eco.

In cadrul ultimei probe, va fi luata in considerare atat participarea elevilor la calatoria spatiala de la nava Green Bee cat, si implicarea acestora in concursurile: „Macheta navei Green Bee", „Erou pentru o zi" si „Costumul Astronautului Eco".

Premierea scolilor si elevilor participanti va fi facuta in cadrul primului festival eco, dedicat copiilor - Eco Heroes Festival, ce se va desfasura in luna iunie a acestui an. Lista completa a premiilor, precum si regulamentul competitiei pot fi gasite pe site-ul oficial www.green-bee.ro si pe pagina de facebook a proiectului.

Concursul "Scoala Eco Green Bee" face parte din proiectul Green Bee, cel mai amplu proiect de educatie ecologica din Romania realizat de Dorna, Mega Image si Green Revolution.

Proiectul se adreseaza copiilor cu varste intre 6-14 ani si are ca obiectiv schimbarea atitudinii fata de mediul inconjurator prin intermediul unei abordari interactive a ecologiei. Mai exact, nava construita in Parcul Tineretului, ii poarta pe cei mici intr-o calatorie fantastica in timp si spatiu alaturi de cel mai bine pregatit echipaj, format din Capitanul Raxo si Secundul Noni.

Green Bee se bazeaza pe tehnica invatarii prin joc si le ofera celor mici posibilitatea de a dobandi cunostinte despre ecologie si de a-si dezvolta deprinderi responsabile fata de mediul inconjurator intr-o maniera atractiva si interesanta, prin intermediul unei calatorii imaginare in spatiu, la nava Green Bee din Parcul Tineretului.

Anul acesta proiectul Green Bee se va desfasura in perioada martie - august si aduce o serie de surprize, provocari si competitii, atat pentru copii cat si pentru institutiile scolare din zona Bucuresti - Ilfov.

Gasiti scolile inscrise in competitia "Scoala Eco Green Bee" AICI

Regulamentul concursului il gasesti AICI