Asculta Live!
Un proiect realizat de

Green Revolution
Despre noi

Despre noi

Spune si prietenilor tai:    
Despre noi Despre noi Despre noi Despre noi

"Green Bee" este un proiect unic in Romania realizat de Asociatia Green Revolution si Kaufland Romania si  se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6-14 ani din Bucuresti si judetul Ilfov.

Obiectivul Green Bee este de a schimba atitudinea fata de mediu, prin incurajarea gesturilor eco inca din copilarie. Mai exact, nava aterizata in Parcul Tineretului ii duce pe copii intr-o calatorie uimitoare in spatiul cosmic.

Pe tot parcursul calatoriei, ecologia este explicata pe intelesul copiilor iar procesul de educare si de fixare a informatiilor se realizeaza prin intermediul unor jocuri si activitati interactive. Fiecare participant, devenit mic astronaut, va trebui sa urmeze ordinele Capitanului Raxo si sa contribuie la succesul misiunii. De cunostintele si aptitudinile fiecarui participant va depinde succesul Misiunii Spatiale.

In timpul calatoriei, copiii incearca sa gaseasca o planeta pe care sa o terraformeze, deoarece Pamantul sufera din cauza actiunilor oamenilor si nimeni nu stie cat mai putem locui pe el.

La finalul calatoriei, copiii invata conceptele cele mai importante din ecologie si stiu ce au de facut pentru a proteja Planeta si resursele.

 

In felul acesta invata cateva lucruri esentiale despre:

  • atmosfera / aer / poluarea aerului
  • apa si importanta acesteia
  • hrana
  • energie
  • deseuri
  • transport

 

Accesul in nava este GRATUIT.

Programul navei Green Bee este in fiecare zi de la ora 10:00 la 18:00, iar programarile pot fi facute pe adresele office@greenrevolution.ro sau cristina.vasile@greenrevolution.ro