Asculta Live!
Un proiect realizat de

Green Revolution
Galerie video
<< Inapoi la galerie

Green School Festival 2017

Green Bee a premiat, in data de 31 mai, cele mai responsabile scoli din Bucuresti in cadrul Green School Festival 2017! 

Pe parcursul celor aproape cinci ore, cat a durat festivalul, copiii din cele 14 scoli participante au invatat prin atelierele creative cum sa reutilizeze sticle PET pentru a-si construi diverse obiecte sau cum sa construiasca un panou solar din becuri LED. De asemenea, ei au mai putut sa priveasca printr-un telescop astronomic adevarat sau sa invete notiuni despre cum sa acorde primul ajutor. Altfel spus, au avut ocazia sa invețte cum sa pretuiasca mai bine resursele naturale, mediul si ecologia prin ateliere, jocuri și activitati distractive.

Green School Festival s-a desfasurat in perioada 13 aprilie – 26 mai 2017 si a avut ca scop desemnarea celor mai responsabile scoli din Bucuresti si a celor mai implicati cadeti in grija fata de Planeta noastra. In concurs s-au inscris 14 școli din București si peste 1000 de elevi s-au implicat activ in actiuni care au avut ca scop principal deprinderea unor comportamente responsabile fata de mediul inconjurator. 

Green School Festival este parte a proiectului Green Bee, cel mai amplu proiect de educatie ecologica din Romania, dezvoltat de Green Revolution si Kaufland Romania.