Asculta Live!
Un proiect realizat de

Green Revolution
Nava Spatiala

Nava Spatiala

Spune si prietenilor tai:    
Nava Spatiala Nava Spatiala Nava Spatiala Nava Spatiala

Proiectul Green Bee este un proiect unic in lume, inovator, de implicare si constientizare ecologica a micilor membri ai comunitatii urbane.

Organizarea calatoriilor in spatiu cu nava Green Bee reprezinta ocazia perfecta pentru explicarea si fixarea notiunilor de ecologie prin intermediul jocului si a activitatilor interactive.

La calatoria cu nava spatiala, care dureaza aproximativ 45 de minute, participa grupuri de cate zece copii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani. Alaturi de Capitanul Raxo si Secundul Noni One afla informatii esentiale despre atmosfera, aer, poluare, apa, hrana, energie si deseuri.

In timpul misiunii copiii vor avea de indeplinit sarcini exacte, vor lua parte activ in incercarea de a salva planeta si vor gasi solutii pentru a depasi provocarile cu care se confrunta.

Nava Green Bee a fost construita astfel incat impactul sau asupra mediului sa fie minim: toate materialele din care este realizata sunt reciclabile. Dupa finalizarea proiectului, zona din parc in care este amplasata nava poate sa fie usor refacuta, chiar si trandafirii de langa nava au fost protejati de posibilele efecte cauzate de lucrarile de constructie. Constructia a fost realizata astfel incat pierderile sa fie cat mai mici. Resturile de materiale au fost refolosite la maxim iar la finalizarea navei, materialele ramase puteau sa incapa intr-o dubita.

Aproximativ 150 de oameni au lucrat la nava (arhitecti, proiectanti, dezvoltatori de softuri, artisti plastici, firme de constructii).
Nava Green Bee este prima sala multimedia de ecologie dedicata copiilor.

Capitanul Raxo si Secundul Noni asteapta cat mai multi copii pentru a porni impreuna in Misiunea Spatiala. Anul acesta Raxo a pregatit multe premii si surprize pentru cei care parcurg calatoria spatiala si devin mult mai responsabili fata de mediu.

Accesul in nava este GRATUIT.

Programul navei Green Bee este in fiecare zi de la ora 10:00 la 18:00, iar programarile pot fi facute la numarul 0213106397 / 0728961787 sau pe adresele office@greenrevolution.ro/cristina.vasile@greenrevolution.ro