Asculta Live!
Sponsorizat de

Logo Kaufland
Un proiect realizat de

Green Revolution
Noutati
<< Inapoi la noutati

Aventura Green Bee continua si in 2018!

Spune si prietenilor tai:    
Aventura Green Bee continua si in 2018!

Super nava spatiala Green Bee va decola si in 2018, pentru al saselea sezon!

Timp de cinci sezoane, nava Green Bee a reusit a aduca la bordul sau cei mai curajosi cadeti! Parcul Tineretului, zona Rozariu, a fost locul de intalnire a mii de copii dornici sa se alature echipajului Capitanului Raxo si Secundului Noni si, impreuna, sa gaseasca solutii pentru salvarea Planetei, sa indeplineasca sarcini exacte, sa depaseasca provocarile cu care se confrunta.

In fiecare an, mesajul Capitanului Raxo a ajuns la cadetii sai si in numeroasele intalniri pe care acestea le-a avut in scoli, muzee, magazine, festivaluiri. Astfel, vestea existentei unei nave ce isi conducea echipajul in aventuri spatiale s-a raspandit repede, iar succesul fiecarei misiuni a fost garantat!

Planetele Sistemului Solar, atmosfera, aerul, poluarea, apa, hrana, energia, deseurile, transportul, au fost subiecte abordate in fiecare calatorie, iar cadetii Green Bee au invatat cum pot fi mai responsabili fata de Planeta, cum pot avea grija de resursele acesteia si cum ii pot invata si pe cei din jurul lor sa le urmeze exemplul.

In 2018….aventura continua!!! Asadar, super cadeti, pregatiti-va pentru sezonul cu numarul 6! Green Bee revine si anul acesta cu multe surprize pentru voi, cu un Capitan pregatit sa va fie mereu alaturi si cu un Secund vesel si prietenos.

Ramaneti alaturi de noi! Revenim cu detalii! 😊