Sponsorizat de

Logo Kaufland
Un proiect realizat de

Green Revolution
Noutati
<< Inapoi la noutati

Green School Festival 2017, festivalul eco dedicat copiilor

Spune si prietenilor tai:    
Green School Festival 2017, festivalul eco dedicat copiilor

Super cadeti,

Va anuntam, cu mare entuziasm, ca am dat startul competitiei Green School 2017!

In perioada 02 – 21 mai 2017, 14 scoli din Bucuresti si cei mai implicati cadeti vor putea demonstra cat de responsabili sunt fata de mediul inconjurator.

Cele 14 scoli inscrise in concurs si cei peste 1000 de elevi vor avea de parcurs 3 probe: proba de creatie, proba administrativa si ora de ecologie.

Premierea scolilor si elevilor participanti va fi facuta in cadrul singurului festival eco – Green School Festival, ce se va desfasura pe 31 mai, 2017.  Scolile participante vor fi recompensate pentru proiectele ecologice derulate in perioada 2016 – 2017, cum ar fi: efectuarea de cursuri practice, actiuni si proiecte de tipul: colectare, reciclare, valorificare, programe de reducerea a consumului de apa si energie din scoala, plantari, proiecte de educatie si comunicare eco. Fiecare actiunea va fi evaluata si punctata, echipele castigand puncte si asigurandu-si, astfel, un loc in clasamentul celor mai responsabile scoli din Bucuresti.

Green School Festival este cu acces gratuit iar invitatii de onoare ai Capitanului Raxo sunt copiii, parintii acestora si cadrele didactice. Pe parcursul celor 5 ore de festival, cadetii din cele 14 scoli vor participa la alteliere creative, experimente distractive, jocuri-concursuri si multe premii surpriza!

Le tinem pumnii tuturor participantilor si abia asteptam sa vedem cat de creativi sunt!