Sponsorizat de

Logo Kaufland
Un proiect realizat de

Green Revolution
Noutati
<< Inapoi la noutati

Nava Green Bee a dat startul calatoriilor spatiale. A inceput sezonul al cincilea!

Spune si prietenilor tai:    
Nava Green Bee a dat startul calatoriilor spatiale. A inceput sezonul al cincilea!

Asociatia Green Revolution si Kaufland Romania au lansat miercuri, 29 martie, al cincilea sezon al celui mai amplu proiect de educatie ecologica  din Romania - Green Bee. 

Intr-o zi insorita de martie, foarte multi cadeti au ales sa porneasca in primele calatorii spatiale din acest an. Capitanul Raxo si Secundul Noni au fost, ca de obicei, alaturi de echipajul lor, iar curiozitatea, spiritul de echipa si voia buna au fost ingredientele principale ale unei zile perfecte!

Anul acesta, proiectul Green Bee se va desfasura in perioada 23 martie – 17 decembrie 2017 si aduce o serie de noutati si provocari, lucruri interesante despre ecologie. 

"Nava spatiala Green Bee are o abordare inovativa, deoarece aduce ceva foarte nou in Romania: asigura accesul intr-un spatiu multimedia si o invatare prin experienta proprie a copiilor. Imbina intr-un mod unic doua componente importante pentru generatia viitoare: educatia si protectia mediului”, a declarat Anna Katharina Scheidereiter, responsabil CSR, Kaufland Romania.

Proiectul Green Bee este esential pentru copii, astfel incat sa fie informati de mici despre importanta protejarii mediului inconjurator, iar cresterea gradului de constientizare, in randul celor mici, a impactului pe care il au activitatile umane asupra mediului inconjurator sunt, de asemenea, extrem de importante.

De aceeasi parere este si Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution:

,,Educatia copiilor intr-un spirit responsabil fata de mediu este o componenta importanta a dezvoltarii sustenabile si ne-a preocupat inca de la inceputul activitatii noastre. In cele patru sezoane, peste 30.000 de copii ne-au vizitat nava Green Bee si au invatat cat de important este sa protejam mediul in care traim. Apeland la spiritul ludic al copiilor, ne dorim ca generatiile viitoare sa inteleaga importanta grijii fata de mediu si sa se implice activ in actiuni concrete prin care sa se ingrijeascăade mediul in care traiesc ”, a declarat Raluca Fiser – Presedintele Asociației Green Revolution

Nava spatiala Green Bee este pozitionata  in parcul Tineretului, zona Rozariu. Echipajul acesteia, Capitanul Raxo si Secundul Noni va asteapta in fiecare zi, de luni pana duminica, intre orele 10:00 – 18:00. Intarea este GRATUITA.

Green Bee a gazduit pana in prezent peste 30.000 de copii, insumand peste 4000 de ore cu si despre ecologie.

Asadar, dragi cadeti, programati-va la numerele de telefon 0213106397 / 0728961787 sau pe adresele de e-mail office@greenrevolution.ro / cristina.vasile@greenrevolution.ro si veniti sa descoperiti cum puteti fi salvatorii Planetei!