Asculta Live!
Sponsorizat de

Logo Kaufland
Un proiect realizat de

Green Revolution
Noutati
<< Inapoi la noutati

Ora de ecologie cu Green Bee

Spune si prietenilor tai:    
Ora de ecologie cu Green Bee

Cine a vazut doua domuri transparente in Parcul Tineretului, langa nava Green Bee, sa ridice mana sus!!!

Da, cadeti, avem o super veste! Proiectul Green Bee se extinde prin ORA DE ECOLOGIE!!! 

In Parcul Tineretului, zona Rozariu, se afla deja o contructie mobila, formata din doua domuri transparente, in care va oferim o experienta inedita. 

In primul dom, am construit o lume ideala, plina de vegetatie, linistita si relaxanta. In cel de-al doilea dom avem imaginea unui posibil viitor, un viitor in care omul incearca sa reconstruiasca o lume distrusa si pierduta.

“Vorbim de doua constructii urbane, doua domuri transparante, care incearca sa prezinte doua lumi viitoare total antagonice. Intr-un dom avem lumea relaxata: cu plante, biodiversitate, masaj, informatii si muzica de relaxare, pe cand in celalalt dom veti vedea lumea in care nu am avut grija de noi, in care nu am realizat ca ecositemul nu ne este dat pur si simplu. Nu ne permitem luxul să nu respiram! Tot ceea ne dorim sa facem prin intermediul acestor proiecte este sa ajutam populatia sa constientizeze care sunt pericolele daca nu avem grija de calitatea aerului, a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution

Cele doua domuri se pot vizita de luni pana duminica in intervalul 10:00 - 18:00, iar accesul este gratuit.

Asadar, super cadeti, ne vedem in Parcul Tineretului cu multe, multe surprize pregatite special pentru voi!

Green Bee este realizat in parteneriat cu Kaufland Romania si a gazduit pana in prezent peste 30.000 de copii, insumand peste 4000 de ore cu si despre ecologie.